TIEDOTE / ADALMINA 4/2018

KOKO PERHEEN MUSIIKKISATU ADALMINA

8.-13.5. Järjestettävä Encanto Festival on paljon barokkimusiikkia sekä kansainvälisyysteemoja ja kokeilevia, monitaiteellisiakin konserttikonsepteja sisältävä tapahtumasarja. Kuusipäiväinen festivaali järjestetään kolmatta kertaa, nyt myös Helsingissä Kauniaisten lisäksi. Festivaalin teemana on Kauneus ja melankolia.

Kansainväliset taiteilijat tarjoilevat monipuolisesti intiimiä ja isompaa ohjelmaa sävel- ja sanataiteilla, tanssilla ja mimiikalla leikkien. Konsertit ja tapahtumat kantavat kukin vahvasti omannäköistä luonnettaan. Ohjelmistossa on myös erilaisia etkoja ennen illan pääkonsertteja; teemasalongeissa, taidevaelluksilla ja kotisalongeissa tarjotaan leppoisaa yhdessäoloa, intiimiä tunnelmaa, taiteita ja vähän tietoakin. Taiteellisena johtajana toimii maailman eturivin barokkiviulisteihin lukeutuva Georg Kallweit.

Haluamme vuosittain tarjota osana festivaaliamme myös ohjelmaa lapsille, perheille ja kouluille. Tänä vuonna ohjelmasta löytyy barokkimusiikkia ja mimiikkaa sisältävä ADALMINA – Prinsessan musiikkiseikkailu lapsille, ti 8.5. klo 19 Helsingin kansainvälisessä koulussa. Satukonsertti on lapsille ja perheille suunnattu tapahtuma. Liput 5 € / kpl, 10 € / koko perhe. Lisätietoja, lippulinkit ja koko Encanto Festivalin ojelmisto löytyy osoitteesta encanto.fi/festival

Toivotamme kaikenikäiset, vaikka koko perheen voimin, lämpimästi tervetulleiksi kuuntelemaan elämänmakuisia konserttejamme toukokuussa!

Terveisin, Encanto Festivalin tiimi

Lue lisää ADALMINASTA