OUVERTURE Naura, tanssi, hengitä Iloa, liikettä ja läsnäoloa

19.10.2019 / 14.30 / Allas Sea Pool, Wellness Studio
(Saapuminen Allas Shopin kautta)
Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki

Encanto Festival ottaa varaslähdön naurujoogaa, tanssi- ja liikeimprovisaatiota sekä rentoutumis- ja hengitysharjoituksia sisältävässä workshopissa yhdessä festivaalitaiteilijoiden kanssa. Ota mukaasi rento asu ja avoin mieli. Työpaja sopii kaiken ikäisille ja kaikilla tavoin liikkuville.

Noora Västinen, naurujooga-ohjaaja, inklusiivisen tanssin opettaja ja life coach
Vea Vainio, tanssija, toimintaterapeutti, jooga- ja erkkajoogaopettaja
Laura Kajander, festivaalimuusikko

Naura Tanssi Hengitä on kokonaisuus, joka lisää luovuutta, iloa ja inspiraatiota. Jokainen meistä osaa nauraa. Jokainen meistä osaa tanssia ja liikkua. Jokainen meistä hengittää. Nämä ovat elämän perusasioita, joita jo pienikin lapsi tekee päivittäin. Tullessamme aikuisuuteen usein niin hektinen elämänrytmi, kasaantuvat huolet ja tekemättömien tehtävien määrä muuttaa elämän totisemmaksi ja saatamme unohtaa nuo lapsena jo osatut taidot.

Naura Tanssi Hengitä -työpajassa jätämme hetkeksi arjen roolit ja heittäydymme yhteiselle tutkimusmatkalle, kohtaamaan itsemme ja toinen toisemme, löytämään oman sisäisen lapsemme. Jokainen tapa liikkua, nauraa ja hengittää on oikea tapa – vääriä valintoja ei ole.

Työpaja sopii kaiken ikäisille ja kaikilla tavoin liikkuville, olipa sitten kävellen, pyörätuolilla tai muun apuvälineen kanssa. Myöskään yhteistä äidinkieltä ei tarvitse olla, sillä nauru ja tanssi ovat kansainvälisiä kaikkia yhdistäviä kieliä.

Vapaasti valittava osallistumismaksu 5/10/15 €

Tapahtuman jälkeen Encanto-koodilla Allas Shopista uimalippuja 12,10 €